Kontaktskjema

Har du spørsmål om pris, tidsskjema eller bare nysgjerrig?

Ta kontakt og så svarer vi på alt du lurer på så fort vi har mulighet

Legg evt ved link til relevante filer i meldingsfelt (eks Dropbox, OneDrive, Google disk osv)

Virksomhet? (Valgfritt)

 

USIKKER PÅ HVOR MANGE BILDER DU BØR HA?

Selger du eks bolig bør du vise hele boligen utvendig, og minst stue, kjøkken og bad innvendig, som gir et minimum av fire bilder for en enkelt bolig. Flermannsbolig/Leiligheter har ofte flere like boenheter, så noen ganger kan fire bilder være nok for også mellomstore prosjekter.

Ofte er det gode grunner til å velge flere 3d visualiseringer. Potensielle kjøpere som blar gjennom boligannonser har en tidsbruk som er nærmest proporsjonal med antall bilder i annonsene. Ved å øke antall bilder, kan du også øke tiden potensielle kjøpere bruker på annonsen din betraktelig. Denne tidsbruken har vist seg å ha stor innvirkning på for hvor godt potensielle kjøpere husker din bolig.

På bakgrunn av dette anbefaler vi 6-10 visualiseringer for både små og mellomstore prosjekter. Store prosjekter 10+

Pris avhenger av prosjektets omfang. Send ved dine 2D-tegninger, DWG-filer, skisser, utkast eller lignende. Så ser vi ser på det, vurderer omfanget og returnerer med en pris.

Husk at evt tilvalg på boliger kan tjene inn kostnaden på 3D Visualisering så tenk nøye på strategi ved salg. 

 

Hvilken kvalitet bør du legge opp til?

Vår anbefaling: Presenter alltid bolig i eksklusiv kvalitet. Med flott parkett, oppgraderte baderom og kjøkken. Utvendig bør eks innkjørsel være steinlagt, bruk gjerne støttemurer i stein og ekstra belysning. Dette har svært stor innvirkning på hvor bra 3d visualiseringen blir. Det øker også muligheten for at kjøper velger disse tilvalgene drastisk!

Av erfaring viser det seg at boliger/prosjekter som presenteres eksklusivt selger både raskere og dyrere. Selgere kan ofte tjene inn alle kostnadene de har hatt på 3d visualisering kun på fortjenesten av tilvalg. Eks på ett enkelt oppgradert bad, eller eksklusiv parkett.

 

Vi lager også hjemmesider

Nettsider for prosjekter og firma som når frem til de rette kundene

En flott hjemmeside med ett flott produkt men som ikke er søkbar på nett eller synlig på sosiale medier er i dag bortkastet. Optimalisering med bl.a. SEO og de svært effektive markedsføringverktøyene som er tilgjengelig fra bl.a. Facebook og Google er i dag en av de viktigste investeringene om du vil nå målrettet frem til de rette kjøperne på de største plattformene og samtidig ha konkurransefortrinn.

Dette har vi erfaring med, så ta kontakt om du også vil at vi skal ta oss av nettsiden og/eller digital markedsføring

Tilpasset alle typer enheter

Kontaktskjema