USIKKER PÅ HVOR MANGE BILDER DU BØR HA?

Selger du eks bolig bør du vise hele boligen utvendig, og minst stue, kjøkken og bad innvendig, som gir et minimum av fire bilder for en enkelt bolig. Flermannsbolig/Leiligheter har ofte flere like boenheter, så noen ganger kan fire bilder være nok for også mellomstore prosjekter.

Ofte er det gode grunner til å velge flere 3d visualiseringer. Potensielle kjøpere som blar gjennom boligannonser har en tidsbruk som er nærmest proporsjonal med antall bilder i annonsene. Ved å øke antall bilder, kan du også øke tiden potensielle kjøpere bruker på annonsen din betraktelig. Denne tidsbruken har vist seg å ha stor innvirkning på for hvor godt potensielle kjøpere husker din bolig.

På bakgrunn av dette anbefaler vi 6-10 visualiseringer for både små og mellomstore prosjekter. Store prosjekter 10+

Husk at evt tilvalg på boliger kan tjene inn kostnaden på 3D Visualisering så tenk nøye på strategi ved salg. 

Pris avhenger av prosjektets omfang. Send ved dine 2D-tegninger, DWG-filer, skisser, utkast eller lignende. Så ser vi ser på det, vurderer omfanget og returnerer med en pris.

 

Hvilken kvalitet bør du legge opp til?

Vår anbefaling: Presenter alltid bolig i eksklusiv kvalitet. Med flott parkett, oppgraderte baderom og kjøkken. Utvendig bør eks innkjørsel være steinlagt, bruk gjerne støttemurer i stein og ekstra belysning. Dette har svært stor innvirkning på hvor bra 3d visualiseringen blir. Det øker også muligheten for at kjøper velger disse tilvalgene drastisk!

Av erfaring viser det seg at boliger/prosjekter som presenteres eksklusivt selger både raskere og dyrere. Selgere kan ofte tjene inn alle kostnadene de har hatt på 3d visualisering kun på fortjenesten av tilvalg. Eks på ett enkelt oppgradert bad, kjøkken eller eksklusiv parkett.

 

Må man velge lokal 3D leverandør?

Nei absolutt ikke! Vi ser at mange legger ved stedsnavn i søk på Google som eks 3d visualisering / illustrasjon / 3D Bilder av Bolig i Oslo, Bergen, Trondheim osv. Men vil man ha de beste innen 3D så kan man med dagens teknologi og internett velge de beste, selv om dem holder til i motsatt ende av landet. Eneste grunn vi ser at dette er noe folk ønsker er at man også ønsker fotografering til bakgrunns bilde eller oversiktsbilde med drone om man ikke tar bilder selv. Vi i 3D Norge har kontor i Stavanger, men har levert 3D helt fra Kirkenes til Kristiansand. Ja til og med til Nordmenn i Spania. Og har det vert nødvendig med en fotograf, så har vi alltid funnet en lokal som kan hjelpe om man ikke finner en selv.